news-details

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Malatya’da depremzedelerle bir araya geldi

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, depremin ilk anından itibaren, partisine seslenerek, arama kurtarma çalışmalarına katılmalarını ve yaraların sarılması için can kurtarma seferberliği ilan etmişti.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, Malatya'nın Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek ve Kurucaova mahallelerinde depremzedeleri ziyaret ederek, sorun ve problemlerini dinledi. Yapıcıoğlu, depremde yakınlarını kaybedenlerin taziyelerine katılarak, başsağlığı ve sabır diledi.

HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu, depremde evleri zarar gören depremzedelerin çadırlarına giderek geçmiş olsun temennilerinde bulunurken, depremden etkilenen çocuklarla da yakından ilgilenip hediyeler verdi.

Daha sonra Malatya’daki Umut Kervanının “Bin Aşevi” çadırını ziyaret ederek yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür eden Yapıcıoğlu, Malatya Devlet Hastanesi'ndeki depremde yaralananları ziyaret ederek, yaralılara geçmiş olsun temennilerinde bulundu. Hastane yetkililerinden yaralılar hakkında bilgi alan Yapıcıoğlu, sağlık personeline yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür etti. Ayrıca hastane bahçesinde kurulan aşevini ziyaret ederek çalışmaları inceledikten sonra çalışanlara kolaylıklar diledi.

Hibya Haber Ajansı