news-details

HDI Sigorta Hentbol Kadın ve Erkekler Türkiye Kupası Sekizli Final kura tarihi belirlendi

HDI Sigorta Hentbol Kadınlar ve Erkekler Türkiye Kupası’nda Sekizli Final kura çekimi 31 Ocak Salı günü saat 11.00'de Ankara'daki THF Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilecek. Kura çekimi THF Youtube Kanalı'ndan da canlı olarak yayınlanacak.

Türkiye Hentbol Federasyonu'ndan (THF) yapılan açıklamaya göre, HDI Sigorta Hentbol Kadınlar Türkiye Kupası’nda Sekizli Final 22-25 Şubat 2023 tarihleri arasında Bolu’da düzenlenecek. Sekizli Final’de Kastamonu Belediyesi, Armada Praxis Yalıkavak Spor, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Belediyesi, Yenimahalle Belediyesi, Üsküdar Belediyesi, Görele Belediyesi ve Tekirdağ Süleymanpaşa takımları mücadele edecek.

HDI Sigorta Hentbol Erkekler Türkiye Kupası'nda ise Sekizli Final, 10-13 Mayıs 2023 tarihleri arasında Konya’da yapılacak.  Sekizli Final’de Beşiktaş Yurtbay Seramik, Beykoz Belediye, Spor Toto, Sakarya Büyükşehir Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer Belediyespor, Mihalıççık Spor Kulübü ve MKE Ankaragücü Mamak Belediyesi takımları oynayacak.

Hibya Haber Ajansı