news-details

LC Waikiki İstanbul Havalimanı’ndaki Mağazasıyla Rekora Koşuyor

Türkiye'nin moda perakende lideri LC Waikiki, İstanbul Havalimanı'nda açtığı mağazasında dünyanın ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen yolculara hizmet vermeye başladı. Açıldıktan sonra kısa sürede müşteri sayısı bakımından rekor rakamlara ulaşan mağaza, sadece ilk iki ayda 304 bin müşteriye ulaştı.



LC Waikiki'nin, uluslararası yolculuklarda önemli bir aktarma merkezi haline gelen ve içinde yer alan markalarla ülkemize katma değer sağlayan İstanbul Havalimanı'nda açtığı mağaza büyüklük ve istihdam bakımından markanın ikinci büyük mağazası olma özelliği taşıyor. LC Waikiki, 7/24 hizmete açık olan bu mağazada haftada 38 bin kişiyi ağırlıyor.

3 kıtada 1000'e yakın mağazasıyla müşterilerine hizmet veren LC Waikiki, İstanbul Havalimanı'ndaki 1700 m2 alana sahip mağazasında 80 kişiye istihdam sağlıyor. İlk kez havalimanı mağazacılığını deneyimleyen marka, bu mağazanın, Türkiye'deki diğer tüm mağazaları arasında ciro bakımından lider olmasını hedefliyor.

Tüm cephelerden görünebilecek bir mimari tasarımla hazırlanan mağaza, dış cephe ve tabelaların oval olması nedeniyle tüm cephelerden görünebilme özelliği taşıyor. Mağazanın 46,5 metre vitrinsiz, açık cephesi bulunuyor; müşteriler bu cephede yer alan 8 adet podyum alanında karşılanıyor. Mağaza içerisinde yine manken kullanımları ile farklı sergileme alanları oluşturuldu. Mağazada yurt içi mağazalarda da olduğu gibi trendy, yüzde 100 deri, pamuk, keten gibi şık ve kaliteli ürünlerin tümü satışa sunuluyor.

Türkiye'nin global arenadaki milli elçisi LC Waikiki, bulunduğu 45 ülkede daha ülkemizin bayrağını başarıyla dalgalandırıyor.

Kaynak: Lobby-pr