news-details

Gordion AVM’den 10’uncu yaşında sevimli dostlarımıza özel festival

BAŞKENTTE toplam 50,000 metrekarelik kiralanabilir alanında 150'den fazla mağazası ile hizmet veren Gordion Alışveriş Merkezi, 10’uncu yaşını çok anlamlı bir sosyal sorumluluk projesi ile kutluyor. Türkiye’de ilk kez düzenlenecek ve “MamaFest” adı verilen etkinlik kapsamında, küçük dostlarımız için en az 1 ton kedi veya köpek maması bağışı toplanıp hayvan barınaklarına bağışlanacak. 27-28-29 Eylül tarihlerinde yapılacak etkinliğin son gününde de Türk Pop Müziği’nin en sevilen isimlerinden Mazhar Alanson bir konser verecek. Saat 20.00’da gerçekleşecek konserin biletlerinin satışı da etkinliğin ruhuna uygun olarak mama bağışı karşılığında yapılacak.

Mama bağışıyla veteriner hekim hizmeti, çocuklara özel atölyeler

“MamaFest” boyunca yine mama bağışı karşılığında ziyaretçilerin veteriner hekim danışmanlığı ve pet kuaför stil danışmanlığı alabileceği standlar da açılacak. Festival, çocuklara yönelik de birbirinden renkli içeriklere sahne olacak. Köpek bandanası, kedi oyuncağı, köpek kulübesi yapımı ve mama kabı boyama gibi farklı atölyeler hayata geçirilecek. Çocuklar 8 adet kulübenin boyama çalışmasını yapacak ve bu kulübeler etkinlik sonrasında vale alanında GORDİ PET VALE olarak konumlandırılacak.

Kapalı mağaza teras alana kurulacak olan standlar’da ise 1 kilo mama bağışı yapan ziyaretçiler, kedi ve köpekleri için veteriner hekim ve pet kuaför stil danışmanlığı hizmeti alabilecek. Gordion AVM, 10. yıl kutlamaları kapsamında ekim ve kasım ayında da gene çok özel etkinliklerle ziyaretçilerini ağırlamaya devam edecek.

Gordion AVM Hakkında:

Gordion Alışveriş Merkezi, toplam 50,000 metre karelik kiralanabilir alanında 150'den fazla mağazası ile ziyaretçilerine alışveriş, yemek ve eğlence için birbirinden cazip fırsatlar sunuyor. Gordion Alışveriş Merkezi Türkiye'nin BREEAM Sertifikası'na sahip en büyük binası ve Ankara'nın ilk yeşil alışveriş merkezi olma özelliğine sahip. Ziyaretçilerine sunduğu ulusal ve uluslararası pek çok ünlü marka ile Ankara'da alışverişe yeni bir boyut kazandıran Gordion Alışveriş Merkezi'nin önde gelen kiracıları CarrefourSA Gurme, Mediamarkt, Zara, Koton, Mac-Fit, Cinemaximum, H&M ve Marks & Spencer. Bu markaların yanısıra AVM, başkentlilerin tercih ettiği Cafe des Cafes, Cook Shop, CineMaximum, Zara Home, Massimo Dutti, Stradivarius, Bershka, Oysho, Pull and Bear, Network, Mango, LC Waikiki, Nike, Adidas gibi pek çok markaya da ev sahipliği yapıyor.

Kaynak:hkstrategies