news-details

Alternatif Bank, Stevie Uluslararası İş Ödülleri kapsamında kategoride ödül aldı



Alternatif Bank, 2019 Stevie Uluslararası İş Ödülleri kapsamında 2018 yılında gerçekleştirdiği başarılı marka dönüşümü projesi başta olmak üzere biri altın, üçü bronz olmak üzere dört farklı kategoride ödüle layık görüldü.

Alternatif Bank, iş dünyasının en saygın ödülleri arasında yer alan Stevie Uluslararası İş Ödülleri kapsamında dört farklı kategoride ödüle layık görüldü. Yılın marka değişimi, bankacılık sektöründe yılın şirketi ve yılın iletişim bölümü kategorilerinde Alternatif Bank bronz ödülün, bankacılık alanında yılın üst düzey yöneticisi kategorisinde ise Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür altın ödülün sahibi oldu.

Ödüllerle ilgili olarak Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, "Uluslararası saygınlığı olan organi zasyonlardan alınan ödüller bizim gibi kurumlar için her zaman bir motivasyon kaynağı. Alternatif Bank olarak 2018'de başarılı bir marka dönüşümüne imza atarak, başladığımız stratejik iş planımızda çok önemli yol kat ettik. Aldığımız ödüller, ekip arkadaşlarımla beraber bu süreçte gerçekleştirdiğimiz özverili çalışmaları global anlamda taçlandıran özel bir anlam taşıyor. Ama bizim için en büyük ödül müşterilerimizin teveccühüdür. Var gücümüzle bunu sağlamak için çalışıyoruz." diyerek görüşlerini paylaştı.

Bu yıl 16.sı gerçekleşen, uluslararası alanda şirket, kurum ve yöneticileri yıl içinde gösterdikleri performans ve sosyal hayata yansıyan pozitif katkıları çerçevesinde ödüllendiren Stevie Ödülleri, 7 farklı alanda, her yıl 70'den fazla ülkeden 12 binin üzerinde başvuru alıyor. Program kapsamında bu yılki ödüller, 19 Ekim'de Avusturya'nın başkenti Viyana'da düzenlenecek törenle sahiplerine verilecek.



A&B İletişim