news-details

Hearthstone Masters Tour Kazandırmaya Devam Ediyor

09.08.2019 – Hearthstone Espor ekibi, izleyicilere Twitch üzerinden ücretsiz hediyeler kazandıran Twitch Drops özelliğinin Hearthstone Masters Tour Seoul ayağında da kazandırmaya devam edeceğini duyurdu. Hearthstone severler bu kez oyunun en yeni genişleme paketi olan Saviors of Uldum'a ait kart paketlerini ücretsiz olarak elde etme şansını yakalayacak. Art arda ya da farklı zamanlarda toplam 3 saat boyunca maçları seyrederseniz 1 adet Saviors of Uldum kart paketi elde edeceksiniz. İzleme süresi toplam 6 saate ulaşanlarsa fazladan bir kart paketi daha kazanacak! Ayrıca her saat izleyiciler arasından rastgele seçilecek 1500 şanslı kişi de Klasik (Classic) kart paketi kazanma fırsatı yakalayabilecek.

Hediyeleri kazanmak için tek yapmanız gereken Twitch hesabınızla Battle.net hesabınızı birleştirmek. Twitch hesabınızın sağ üst köşesindeki profil fotoğrafınıza tıklayarak Ayarlar seçeneğine gidin ve buradan Bağlantılar sekmesine ulaşın. Sekmede Battle.net seçeneğini bulduktan sonra yönergeleri izleyerek Battle.net ve Twitch hesaplarınızı birbirine bağlayabilirsiniz. Bu işlemler sırasında ödülleri kazanmak istediğiniz Blizzard hesabınıza giriş yapmayı unutmayın.

Masters Tour Seoul, 15-18 Ağustos tarihleri ve her gün 04.00 - 23.00 saatleri arasında PlayHearthstoneTwitch kanalı üzerinden seyredilebilir.

Twitch Drops ile ilgili detaylı bilgileri bu bağlantıdan görüntüleyebilirsiniz. Hearthstone Grandmasters, Hearthstone Espor haberleri ve içeriklerini kaçırmamak için bizi Hearthstone Espor websitesi üzerinden ya da Twitter, Facebook, YouTubehesaplarımızdan takip edin.

Kaynak:Setipr