news-details

Fexobit, altyapısı güçlü varlıkları listelemeyi sürdürüyor

Odak noktasına ekosistemi büyütmeyi alan ve özellikle güven, hız ve kullanım kolaylığı ile fark yaratan kripto para borsası Fexobit, listesine yeni kripto varlıklar ekleyerek yatırımcıların alternatiflerini artırmaya devam ediyor. Son olarak Celo (Celo), Frax Share (FXS), Sushi Swap (SUSHI), Ocean Protocol (OCEAN), Threshold (T), Smooth Love Potion (SLP), Kyber Network Crystal v2 (KNC), Hive (HIVE), Aptos (APT) ve Bitcoin Cash’i (BCH) listeleyen Fexobit, yatırımcıya sunduğu varlık sayısını 101’e, işlem çiftini ise 158’e çıkardı.

Topluluğu olan coin ve tokenler listede  

Listelenen kripto varlıklarla ilgili açıklama yapan Fexobit Hazine ve Araştırma Müdürü Sercan Yıldırım “Kripto yatırımcılarının taleplerini dikkatle dinliyor, inceliyoruz. Geliştirdiğimiz hizmet modellerinin yanı sıra talep edilen listelenmeleri de hızlıca sunmaya çalışıyoruz. Türkiye’de oldukça fazla topluluğu olan ve belirli bir işlem hacmine sahip hem DeFi tarafında hem de diğer kategorilerde olan coin ve tokenları listelemeye devam edeceğiz. Şu anda toplamda 101 varlık ve 158 işlem çiftini kripto yatırımcılarıyla buluşturuyoruz. Kısa zamanda da işlem çifti sayısını 200’ün üzerine çıkartarak alternatifler sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Gelişmiş arayüzü sayesinde kullanıcılara son derece hızlı bir şekilde alım satım yapma imkânı sunan Fexobit, uluslararası normlardaki yazılımı ve güçlü sermaye yapısıyla da yatırımcılara güven veren bir kripto para borsası. Özellikle “4 Aşamalı Güvenlik Zinciri” ile farklılaşan Fexobit’te müşterilerin kripto varlıkları, özel güvenlik prosedürleriyle yönetilen Tier-4 veri merkezlerindeki hava boşluklu soğuk cüzdanlar ve çevrimdışı kriptografik cihazlar üzerinde saklanıyor.

Ayrıca Fexobit’in BT sistemleri uluslararası bağımsız şirketler tarafından düzenli aralıklarla denetleniyor ve sızma testlerinden geçiyor. ISO 27001 sertifikasına sahip olan Fexobit, güvenli ve teknolojik tehditlerden uzak bir şekilde bilgi sistemlerinin korunmasını sağlıyor. IP adresi ile coğrafi konum ilişkilendirmesi yapıldığı için her türlü sızma girişiminin lokasyonu anında tespit edilebiliyor, müşterilerine tek kullanımlık şifreler üreterek iki aşamalı doğrulama yöntemlerini uyguluyor. Fexobit’te coin alım satım yapmak için iOS ve Android telefonlardaki Fexobit uygulamasını indirmek ya da masaüstünden www.fexobit.com adresini ziyaret etmek yeterli oluyor.