news-details

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Aleyna’nın ailesine geçmiş olsun telefonu

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş'ta depremden 248 saat sonra enkaz altından çıkarılan 17 yaşındaki Aleyna Ölmez'in teyzesi Güler Duman ile telefonda görüşerek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Aleyna Ölmez’in depremde hayatını kaybeden annesi Birgül Ölmez ve babası Cengiz Ölmez için aileye baş sağlığı dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Rabbimden onlara cennetiyle cemaliyle muamele niyaz ediyoruz” dileğinde bulundu.

Aleyna Ölmez’in bundan böyle teyzesi Güler Duman’a emanet olduğunu dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bizim de üzerimize ne düşüyorsa her şeyiyle hazırız” ifadesini kullandı. 

Ambulans uçakla Ankara’ya getirilerek Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Araştırma ve Uygulama Hastanesinde tedavi altına alınan Aleyna Ölmez’in sağlık durumu halkında Rektör Prof. Dr. Necdet Ünüvar’dan bilgi aldığını kaydeden Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aleyna’nın durumunun iyi olduğunu öğrenmekten mutlu olduğunu ifade etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İnşallah kısa zamanda hemen servise de çıkar. Süratle inşallah şifasını görürüz, sağlıklı halini de görme fırsatını elde ederiz” diye konuştu. 

Aleyna Ölmez’in teyzesi Güler Duman da Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ve ilgililere teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı