news-details

ABB’nin Altınpark Giyim Mağazası yaklaşık 10 bin depremzedeye hizmet verdi

ABB, afet bölgelerinden Ankara’ya gelen depremzede vatandaşların çeşitli ihtiyaçlarının karşılanabilmesi amacıyla Altınpark içerisindeki ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’ni bir giyim mağazasına dönüştürdü.

ANFA Altınpark Giyim Mağazası ile iki günde yaklaşık 10 bin depremzede vatandaşa destek olundu. ABB, başta çocuk ve bebek ürünleri, mont, ayakkabı, hijyenik ped, pişik kremi, mama ile şampuan olmak üzere kıyafet desteklerini almaya devam ediyor.

Mağaza yaklaşık 10 bin depremzede vatandaşı ağırladı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda  “ANFA Altınpark Giyim Merkezi’nde 2 günde 10 bin afetzede vatandaşımıza hizmet verdik. Kullanılmamış mont, bot ve kıyafet desteğinizi bekliyoruz” ifadesini kullandı.

Beş toplama merkezi belirlendi

ANFA Altınpark Giyim Mağazası girişinde ABB yetkilileri tarafından karşılanan depremzede vatandaşlar, T.C. kimlik numaraları ve ikametgah kontrolünün ardından ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri alanlara yönlendiriliyor. Afetzedeler mağaza sayesinde hem kendilerinin hem de çocuklarının giyim ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabiliyor.

Depremzede vatandaşlara destek olmak isteyen Başkentliler; 10.00-22.00 saatleri arasında gönüllü olarak mağazada görev alabilir ya da Bilkent Center, Batıkent Gimsa önü, Aşağı Eğlence Meydanı, Metromall AVM ve Yıldız Nişantaşı Pazarı önüne kurulan toplama alanlarına sıfır olmak kaydıyla, çocuk ve bebek ürünleri, mont, ayakkabı, hijyenik ped, pişik kremi, mama ve şampuan olmak üzere kullanılmamış kıyafet desteğinde bulunabilir.

Gönüllüler için ring servisi

10.00-22.00 saatleri arasında çalışmalara destek vermek isteyen gönüllülerin ulaşımlarını kolay sağlayabilmesi için de ring seferleri başlatıldı.  GAMA, Sıhhiye (Mavi Masa Karşısı Abdi İpekçi Parkı), Ulus Maliye Durağı ve Ulus Dışkapı Hastane Durağı’ndan kalkacak 199 Özel Servis ile ANFA Altınpark Fuar Alanı’na ulaşımlarını sağlayabilecek.

Hibya Haber Ajansı