news-details

Özay Hukuk Bürosu Etik ve İtibar Derneği’ne Katıldı

Bünyesinde bulunan yaklaşık 40 avukatla özel hukuk ve kamu hukuku kapsamına giren konularda geniş uzmanlığa sahip olan Özay Hukuk Bürosu da Etik ve İtibar Derneği üyeleri arasında katıldı.

Evrensel iş etiği ilkelerinin toplumun her kesiminde anlaşılması, benimsenmesi ve yaygınlaştırılması amacıyla 2010 yılından bu yana faaliyet gösteren TEİD ile Özay Hukuk Bürosu arasında, Birleşmiş Milletler Küresel İlkeler Sözleşmesi’nin özünü oluşturan 10 temel ilkeyi de içeren ‘Etik Beyannamesi’ imzalandı. Özay Hukuk Bürosu, derneğin üyeleri arasındaki yerini alarak etik ve şeffaf bir çalışma anlayışını benimsediğini beyan etmiş oldu.

2019 yılı itibari ile 145 kurumsal üyeyi aşan TEİD üyeleri arasında Tüpraş, Sabancı Holding, Siemens, Zorlu Holding, Doğuş Grubu, Arçelik, Enka İnşaat, Tekfen Holding, Adel Kalemcilik, Sütaş, Anadolu Grubu, Bayer, Borusan Holding, Akkök Holding, Coca Cola İçecek, Ernst & Young, Deloitte, KPMG, PwC, Bilim İlaç, Bosch, Philips, Ford Otosan, Baymak, İpragaz, Polat Enerji, Brisa, 3M, Abdi İbrahim, Allianz, BP gibi öncü kurumlar bulunuyor.

Kaynak:gmail